Postrid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Postrid

Siin müüme, vahetame ostame postreid ja palju muud sellist.

PealehtPortalGalleryLatest imagesOtsiRegistreeriLogi sisse

Tühjendusmüük. Müün vanad postrid väikse hinnaga ära :)

Go down 
AutorTeade
jonikey

Postituste arv : 1

Tühjendusmüük. Müün vanad postrid väikse hinnaga ära :) Empty
PostitaminePealkiri: Tühjendusmüük. Müün vanad postrid väikse hinnaga ära :)   Tühjendusmüük. Müün vanad postrid väikse hinnaga ära :) I_icon_minitimeLaup Märts 09, 2013 12:16 pm

Tervist,

Paar aastat tagasi olin jube fänn igale asjale ja ostsin hulga postreid kokku. Aga nüüd olen suureks kasvanud ning hunnikute viisi ajakirju ja postreid istub mul lihtsalt kapis. Mul pole neid enam vaja, kuid kõik oli ikkagi päris kallis, et päris ära visata ka ei tahaks. Ning ma usun, et nendest kõikidest asjaest saaks teised rõõmu. Smile
Müün neid hästi odavalt, sest tahan lihtsalt neist lahti saada, postreid on mul PALJU, paljudest erinevatest kuulsustest. Müün ka ajakirju.

Kui keegi soovib küsida, siis vägavägaväga julgesti kirjutage mu meili peale. Meili ei saa ma postitusse panna uue kasutajana, aga selle postituse all saate otse siit foorumist mulle e-maili peale kirja saata Smile
Ei garanteeri, et siin käin, sest olen väga tegus inimene, ja mõned asjad lähevad meelest, seega eelistan, kui te meilile kirjutate Smile

Joanna
Tagasi üles Go down
http://lilllainimene@gmail.com

Tühjendusmüük. Müün vanad postrid väikse hinnaga ära :)
Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
 Similar topics
-
» Mis postrid ?
» Müün
» Müün.
» Müün postreid
» Müün postreid ja ka muud pudi-padi :)